Rent vatten på labbet

Använder du rent vatten för din produktion eller forskning? Idag kanske du köper avjonat vatten på dunk, eller har en renvattenutrustning som är dyr i drift eller krånglig att underhålla. OleiniTec Nordic AB kan hjälpa er!

Berätta för oss vilken vattenkvalitet ni har behov av och hur mycket ni använder så tar vi fram en kalkyl som visar hur mycket det kostar att producera rent vatten med en utrustning från Evoqua Lab Water Systems.

Oavsett om du behöver avjonat vatten för er labdiskmaskin och beredning av buffertar eller jobbar med PCR, AAS, TOC-analys eller cellodlingar med krav på ultrarent vatten så har vi en lösning för er. Läs gärna mer om hur vi hjälper er producera vatten av Typ I, II eller III.

Vi hjälper er med ett komplett system från ingående kranvatten till tappkran med vatten av den kvalitet ni är i behov av.

Innan vi offererar ett system kommer vi gärna ut till er på plats för att ta ett vattenprov och gå igenom era behov.

Genom att anlita oss på OleiniTec Nordic AB så säkerställer ni inte bara att ni får rätt kvalitet till rätt pris då ni även får ett system som tillverkas i Europa med tysk kvalitet.

 

Om tillverkaren:

Evoqua Water Technologies GmbH är ett tyskt bolag som grundades 1977 under namnet SG Water. 2008 köpte Siemens verksamheten som ett komplement till deras lab-diskmaskiner. AEA Investors LP köpte sedan Siemens Water Technologies och bytte namn till Evoqua Water Technologies GmbH. Företaget har idag ca 300 anställda på två orter i Tyskland.

Oleinitec representerar Evoqua Water Technologies GmbH i Sverige och Danmark men vi jobbar inte med Evoquas övriga sortiment.