Det har aldrig varit så enkelt att installera en viskositetsgivare direkt i processen!

Sofrasers beprövade mätprincip kan nu monteras direkt på en standardfläns tack vare den nya INVI-modellen.

Denna nya givare ger viskositetsmätning med en design med reducerad storlek som gör det möjligt att montera på ett munstycke så litet som 1 ½”.

Viskositetsmätaren är användbar för munstycken som redan finns på plats i processlinjen och som är komplicerade och kostsamma att modifiera. INVI kräver ingen modifiering för att installeras på reaktor eller rör och mäter omedelbart och kontinuerligt både viskositet och temperatur.

Tillförlitliga, repeterbara och kontinuerliga mätningar med denna nya inskjutningsviskosmätare förbättrar processverksamheten och leder till överlägsna kvalitetsresultat.

Tanken med INVI är bättre produktionseffektivitet och ökad lönsamhet för våra kunder.

Den är lätt att installera och använda och är en enkel och långlivad viskositetsmätare med en standardlängd på 205 mm, men den kan anpassas.

Sensorn finns i tre olika konfigurationer och är en allt-i-ett-lösning. Fjärrelektronikkonfigurationen kan matchas med Sofrasers hela sortiment av elektronik och HMI-processorer.

INVI Classic, INVI 9000 med transmitter och INVI 9100 med display i transmittern.

I den inbyggda elektronikversionen (tillgänglig med eller utan display) driver elektroniken sensorn och beräknar rådata, vilket ger viskositets- och temperaturinformation via de två strömutgångarna eller RS485-porten.

Klicka här för att ta del av vårt kampanjerbjudande på INVI!

 

Om tillverkaren:

Sofraser är en tillverkare av viskositetsmätare som har funnits sedan 1972. Sedan uppfinningen och patentet 1981 av den första viskometern med vibrerande teknik vid resonansfrekvens har Sofraser erkänts som världsledande inom processviskosimetri.

Deras uppdrag har inte förändrats sedan dag 1: Att alltid tillhandahålla den senaste tekniken och förbättra produktionsmetoderna för att möta sina kunders behov och öka deras prestanda samtidigt som de minskar sin materialförbrukning, sitt avfall och sin miljöpåverkan. Hur? Tack vare en stark FoU-avdelning, de mest passionerade experterna inom viskometribranschen, sedan 1996 ett effektivt kvalitetsledningssystem baserat på NF-EN-ISO 9001 och en banbrytande CSR.

Läs mer om INVO och Sofraser på deras hemsida genom att klicka här.

Du kan även kontakta oss genom att ringa eller fylla i formuläret nedan så hjälper vi dig att hitta rätt viskositetsmätare för dina behov.