Oleinitec växer!

Vi är jätteglada att kunna meddela att vi nu i maj har fått en rejäl förstärkning till vårt team på Oleinitec Nordic AB!

Linda Andersson har börjat som kombinerad produktchef och säljare och Kevin Larsson stärker upp vår serviceavdelning för processinstrument.

Linda Andersson kommer närmast från HACH där hon arbetat 12 år inom olika försäljningsroller, både som nationellt ansvarig för avancerad labbutrustning och som regionalt ansvarig försäljningsingenjör.

Linda läste till Civilingenjör inom Kemiteknik på Mälardalen University och förlängde sitt examensarbete med ett forskningsprojekt på Karolinska Institutet.

Hos oss kommer hon i första hand att fokusera på produktansvar och försäljning av Particle Metrix’s instrument för forskning inom området för Extracellulära vesiklar (EV) och partikelkaraktärisering från Microtrac.

 

 

 

 

 

Kevin Larsson är utbildad elektriker kommer närmast från en tjänst som fastighetsansvarig på Scandic Park Hotel.

Han kommer i första hand arbeta som servicetekniker på våra processinstrument och utrustning från HACH, Sentry, Maselli, Sigrist och Sofraser.

Kevin blir en efterlängtad resurs till vårt serviceteam, speciellt på kraftverksidan där många efterfrågar experthjälp för att ta hand om sina analysatorer för bland annat kisel och natrium.

 

 

 

 

 

 

 

Båda har visat framfötterna de här första veckorna och tagit sig an grundträningen med glatt humör.

Nätverka gärna och lär känna dem bättre på LinkedIN:
https://www.linkedin.com/in/linda-andersson-1619a1a2/

https://www.linkedin.com/in/kevin-larsson-9bb816187/

VÄLKOMNA  TILL OLEINITEC!