TurbiScat 2 Ex säkerställer kontinuerlig processäkerhet

Oleinitecs schweiziska leverantör av turbidimetrar presenterar TurbiScat 2 Ex.

Sigrists turbidimeter TurbiScat 2 Ex för tillämpningar i riskområden har utformats för utmanande tillämpningar inom den kemiska, petrokemiska och spritindustrin. Finns i en version med fläns och en med VARINLINE® för att passa de flesta behoven.

 

Denna anordning mäter turbiditet i farliga miljöer med hjälp av spridningsljus i 90° respektive 25°. Den spänner över ett stort mätområde på 0 – 4000 NTU. Det finns en option med kompensation för färg som tillval. Kombinationen av Hastelloy och safir i en kompakt, tätningsfri konstruktion möjliggör enkel installation och snabb drift i nästan alla tillämpningar.

Med de tillförlitliga och mycket exakta mätresultaten är TurbiScat 2 Ex idealisk för utmanande tillämpningar, t.ex. för att observera fasförändringar i tvättcykler inom den kemiska industrin. Detta instrument förbättrar din processäkerhet och kvalitet.

Sensorn styrs med en toppmodern pekskärm. Den konfigureras med WiFi genom den integrerade webbservern. Data visualiseras direkt på den integrerade skärmen. Standardkommunikationsmodulen kan enkelt utökas. Även underhållet är enkelt! Med hjälp av en solid state-referens kan instrumentet verifieras och omkalibreras i fält utan att använda giftiga och problematiska våtkemikalier som formazin.  Leveransen omfattar instrumentet med 5 m kabel, en blindplatta (VARINLINE®) respektive mätcell (DN80) och den fasta referensen.

Läs mer om våra inlinemätare och analysatorer genom att klicka här.

 

Om tillverkaren:

Sigrist-Photometer AG, med rötter och huvudkontor i Ennetbürgen i Schweiz, har sedan 1946 utvecklat, tillverkat och marknadsfört optiska mätinstrument av hög kvalitet för användning inom vattenrening, livsmedelsindustri, industriella processer samt trafik och miljö. Företaget är en av de teknik- och kvalitetsledande företagen och säljer sina produkter i mer än 80 länder. Med stort engagemang bidrar dess 85 anställda till en hållbar positiv utveckling av företaget och dess värdebaserade kultur.

Det breda nätverket av försäljnings- och servicepartner ger kompetent rådgivning över hela världen och stöder kunderna i den praktiska användningen och servicen av alla Sigrists produkter och system.

 

Kontakta oss genom att ringa 08-636 24 00 eller fylla i formuläret nedan om du vill veta mer.