Jobba hos oss

Sedan 2015 har Oleinitec genomfört ett projekt för att omorganisera vår verksamhet och förbättra  sättet att jobba på. En del i detta arbete är kunna erbjuda en arbetsplats som erbjuder en bra miljö plats för att starta och bygga en professionell karriär. Med stöd från vår ägare Hyxo fortsätter vi våra planer för att expandera vår verksamhet och organisation.

Just nu söker vi medarbetare till vårt team för området vattenanalys. Där vi i huvudsak levererar lösningar för processvatten till våra kunder som pappersmassa-industri och kraftvärmeverk. Har du erfarenhet av försäljning eller som serviceingenjör inom detta område är du välkommen att anmäla intresse via Sales Oleinitec eller kontakta Ove Söderberg.

 

jobba arbeta på Oleinitec

Jobba hos Oleinitec

Vill du arbeta i en miljö som kännetecknas av ett mindre sammansvetsad lag med utmanande attityd? Detta samtidigt som vi ingår i en större organisation, kan Oleinitec erbjuda just det.

Därför är vi intresserade av att komma i kontakt med personer som har teknisk och / eller affärs erfarenhet från de områden vi jobbar inom. T.ex. – Du kanske bara har avslutat dina studier, erfarna men ändå med en känsla för förändring. Du kan vara inom serviceingenjör, kemist, fysiker, försäljningschef eller liknande. Du bör vara en person som stimuleras av relationer och känner en tillfredsställelse av att stödja och hjälpa andra med sina utmaningar.

Passar ovanstående in på dig? Då är du mer än välkommen att skicka in personligt brev &  CV till Sales Oleinitec